Select Page

Wat een dag !

Het begon hetzelfde als gisteren:

  • opgestaan, ontbeten aan de bar van onze eigen keuken
  • 10 meter gelopen naar het zwembad
  • in de zon liggen, zwemmen om af te koelen, lezen
  • 10 meter lopen naar onze eigen koele keuken voor lunch

Na de lunch zijn we naar het haventje gereden om mee te gaan met de ‘Echo’, een catamaran waarmee we een tour hebben gedaan. Captain Brad aan het roer en Jordan verzorgde de drankjes, hapjes en was de tourgids. Er waren maar een paar man aan boord, dus dat was lekker. En er waren genoeg hapjes, drankjes, fruit, etc. Let’s go sailing!

Eerste stop waren de dolfijnen. Er zitten hier nogal wat dolfijnen, dus er was een goede kans dat we ze zouden zien. Het duurde een half uurtje, maar daar waren ze. Een stuk of 10. En ze waren heel erg speels: springen, spelen, enz. Kennelijk waren ze ook aan het paren! We hebben een uurtje met ze gevaren en daarna zijn we naar de volgende stop gegaan. Wat overigens wel vervelend was, waren alle jet skiërs. Die gaan met 10 man op zo’n jet ski een tour maken rond het eiland. Maar ja, er zijn dolfijnen, dus in no time zitten er zo’n 20 irritante waterscooters. Die moeten de motor wel uitzetten, maar toch.

Onze volgende stop: een uurtje snorkelen. Er is niet zo heel veel te zien, behalve gras, gras en gras, maar bij de plek waar we gesnorkeld hebben was ook een piepklein ritje. Stelt op zich niks voor, maar in dat uur hebben we heel veel kreeften gezien, krabben, en 2 hele grote southern stingrays! M.a.w. we hebben ons prima vermaakt, als leek de plek niet zo bijzonder.

Weer terug aan boord genoten van het fruit, de drankjes en lekker gevaren. In totaal was de trip zo’n 4 uur. Eenmaal aan wal hebben we een lekker ijsje gehaald en we zaten nog niet in de auto of er daalde een enorme tropische stortbui op ons neer. aar die nou ineens vandaan kwam…?!?

Bij het hotel aangekomen was het nog steeds aan het hozen. Dus: op ons gemakje uit de auto, na 10m doorweekt, snel de spullen op ons terrasje gelegd en het zwembad in gedoken. Heerlijk, zwemmen in zo’n stortbui. Toen het begon te donderen en bliksemen zijn we er maar uit gegaan . Lekker gerelaxed op de kamer…. ehh… in de suite 🙂 Gedoucht en op naar Duval Street voor eten en lekker rondhangen.

Eten was Italiaans (erg lekker) en daarna hebben we in Sloppy Joe’s staan kijken naar een bandje, maar vooral naar het publiek. Zouden die mensen weten dat ze zich….ehhh… idioot gedragen? Sloppy Joe’s is een van de meest populaire tenten hier, maar echt super is het niet. We besluiten tijdens de pauze van het bandje op te stappen en richting hotel te lopen. Daar zijn een paar drag queen ‘cabarets’, dus we gaan eens een show bekijken 🙂

Helaas zijn we al te laat, dus we besluiten door te lopen naar het hotel. Morgen een nieuwe kans! Hoewel het niet meeviel om op onze kamer te komen. Bij de receptie raakten we in gesprek in Wolfgang, een Duitser die al jaren in de US woont. Hij leef maar verhalen vertellen en als het aan hem haf gelegen hadden we zeker 3 uur met hem staan praten. Wel leuk het enthousiaste personeel van de Santa Maria Suites! Uiteindelijk hebben we er een eind aan weten te breien en konden we ons bed opzoeken.

Pin It on Pinterest